2013. május 27., hétfő

hogy volt? hogy volt?

A szombat délelőtt egyértelműen nem kedvez a tömeges álláblógatásnak. Egyesek szerint ilyenkor piacra jár az ember (na, persze olyan Állábú is akadt, aki 10 előtt elintézte a hétvégi bevásárlást és lefőzte a szombati ebédet - riszpekt) vagy a péntek estét heveri épp ki. Családja válogatja.

Elsoványodott amőbatestünk azonban éppen előnyére fordította a szitut: soha nem volt koncentrációval falta magába az új nótákat, és a mindenre elszánt énekesek csoportokba rendeződve kreáltak új versszakokat a ho!ha! felkiáltás elé. Az új dalszövegek itt találhatók: KOTTA-SZÖVEG.

Nos, és néhány részletes hír:
- Sluga hajlandó volt feladni pozícióját a szopránban a mezzo szólam erősítése végett, és mindenki aggodalma ellenére a szoprán hősiesen helyt állt. Éljen Ninja, Zsuzsa, Könyvmoly, Luca, Dani, Ancsúr, Süni és Kingus - éteri csengő lábhangjaink! 
- Volt férfikarunk, benne Máté, Vész és Vérnyak. Ám Vérnyak lány.
- A férfikar remek ritmikus imprójátékot talált ki a ho!ha! elé, épp csak előadni nem tudták. Új esélyt nem kaptak. Jöjjenek el legközelebb is, tárgyalhatunk.
- A mezzo szólam két legdörgedelmesebb hangjának gazdái - Sárus és Léna - kénytelenek voltak egy szék alatt végigülni a próbát, egyébként hangerejükkel lerobbantották volna a tetőt. A szék alól kiszűrődő mezzo "dünnyögést" tovább dúsította édesanyjuk, Ré, továbbá Kata és Anna éneklése. Ja, és a kimagasló Sluga kartárs, akiről már szót ejtettünk.
- Ott volt egy paparazza. Jól elbújt, de mi láttuk. Kameráját konfiszkáltuk, képeit erre a titkos helyre menekítettük: FOTÓK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése