2013. április 28., vasárnap

megkezdődött az AMŐBÁZÁS!

megvolt az első próba, 38 fővel (+ egy összegöngyölt kisemberrel egy táncoslábú énekesünk hasában), köztük két kúszó-mászó, egymást taperoló kisbébivel, rengeteg hiperaktív, guruló-szaladgáló kislábúval (copyright: Tócsa*), és sok nagyszemű, figyelmes nagylábúval.

elsajátítottunk szívszaggató afrikai dalokat többszólamban (YEMAJA), spontán aláskáláztunk egy kemény életű magyar nótának (HOSSZÚ VÉKONY A PIPASZÁR), kíséretet gyártottunk egy altatóhoz (RIPPÁROM), és a "hó-ha" szumós jelre gondolkodás nélkül rágyújottunk egy tanzániai gyerekdalra. kották erre a linkre kattintva találhatók.
 
nemsokára belevágunk az első akciónkba (szerenádozás és lakóközösség akciók a 9. kerületben a Trafó egy titkos projektjének részeként). részletek később.

akit továbbra is érdekelnek az AMŐBA hírek (mikor van a következő próba, mit fogunk csinálni, stb.), írjon nekem, a halasdórinak pl. ennyit: "vágd hozzám az amőbát" vagy "kérek egy rántott állábat" vagy egy ehhez hasonlatos, érthető üzenetet. email: kishalas@gmail.com.

továbbá lehet terjeszteni, hívjatok el másokat is, akiket érdekelhet, küldjétek tovább ezt a levelet.

* ld. Tócsa gyermeknyaraltatás a HEKK színeiben

1 megjegyzés:

  1. Mindenkinek üzenjük (egy nagylábú és egy taperoló kisbébi), hogy az Amőba remek hely, tuti volt a hangulat és megajól szórakoztunk. Teli kedves, lelkes emberrel. A bébi kedvenc vicce pedig azóta is a HO-HA!!! :)

    VálaszTörlés