DEFINÍCIÓ

* mi az az AMOBA?

az AMŐBA kar egy mozgalmi kórus azok számára, akik szívesen ereszdelahajamoznának időnként egy olyan csapatban, ahova bármikor el lehet jönni, nem kell elköteleződni, és lehet hozni gyermeket és nagymamát 0-tól 102 éves korig. generációk együtténeklése, ha már az együttélés kiment a divatból.

a program (kb. kéthetente): minden alkalommal van pár bemelegítő játék, megtanulunk 1-2 dalt (népdal, műdal, más népek nótái) vagy egy egyszerű többszólamú éneket, illetve közösen írunk saját kíséretet egy adott dallamhoz vagy akár hozott szövegre saját dallamot improvizatív módszerekkel.

a kialakult repertoárral pedig elmegytünk szerenádozni, lakóközösség-akciózni, flashmobozni. mert hogy tök jó dolog a szerenádozás. meg a lakóközösség akciózás, ami a Soharóza legelső fellépése volt egy gangos ház udvarán. vagy a kortól független flashmobozás, mint a Liszt-flashmobunk a Müpában.

aki szeretne hírlevelet kapni az Amőba tevékenységéről (próbák időpontja, helyszíne, aktuális akcióink), az írjon erre a címre nekem, a halasdórinak: kishalas@gmail.com.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése